รูปภาพ : ร่วมรับฟังการนำเสนอ Country Report ของแต่ละประเทศและการอภิปราย กับ ท่านรองปลัดกระทรวงศึกษาธิการ และท่านรองเลขาธิการ สอศ.
"Opening Speech,Panel Discussions,Country Reports and Leader Meeting,the formulation and the resolution and determining the 29th ACT Convention" 28th ASEAN Council of Teacher(ACT) Convention 7th December -11th December 2012,Inna Grand Bali Beach Hotel,Sanur  Bali,Indonesia www.kat.ac.th
ดร.อนันท์ งามสะอาด ผู้อำนวยการ KAT  ร่วมรับฟังการนำเสนอ Country Report ของแต่ละประเทศและการอภิปราย กับ ท่านรองปลัดกระทรวงศึกษาธิการ และท่านรองเลขาธิการ สอศ. "Opening Speech,Panel Discussions,Country Reports and Leader Meeting,the formulation and the resolution and determining the 29th ACT Convention" 28th ASEAN Council of Teacher(ACT) Convention 7th December -11th December 2012,Inna Grand Bali Beach Hotel,Sanur Bali,Indonesia
(S6,S8 : สมบัติ อภิบาลศรี  เสถียร อุตวัต รายงาน/มณเทียร พลศรีลาภ พีรวิชญ์ ชาโพธิ์ ภาพ)

«  November 2014  »